Bruidsvisagie

Bruidsvisagie
Maak kennis met airbrush make-up!

Bruidsvisagie – Maak kennis met airbrush make-up!

Op het moment dat je in je trouwjurk stapt, zal je merken dat de make-up die je dagelijks aanbrengt direct in het niets valt. Juist om deze reden is, naast je bruidskapsel, bruidsvisagie ook heel belangrijk!

Wanneer je zo’n bijzondere jurk draagt op zo’n bijzondere dag, mag de make-up best wat zwaarder worden aangezet. Ja, zelfs wanneer je normaalgesproken weinig tot geen make-up draagt! Want, vertrouw op mij, zwaarder aangezette make-up komt heel anders over wanneer je een bruidsjurk draagt!

Iets wat je te allen tijde in je hoofd moet houden, is dat de bruidsvisagie dicht bij jezelf blijft. Juist daarom is de proefsessie zo fijn; hét moment waarop ik kan luisteren naar jouw wensen en we samen naar het gewenste resultaat toewerken!

 

Om jou het mooiste op de foto te krijgen, werk ik voor de bruidsvisagie uitsluitend met airbrush make-up en/of M.A.C. producten.

 

Gedurende een groot gedeelte van de trouwdag zal er een fotograaf aanwezig zijn. Best spannend en het is dan ook van belang dat je de gehele dag adembenemend mooi en zelfverzekerd kunt rondlopen. Door de producten en technieken waarmee ik werk voor het aanbrengen van de bruidsvisagie, hoeft de fotograaf de foto’s eigenlijk niet te retoucheren; de airbrush make-up toont namelijk perfect van zichzelf!

Bruidsvisagie op een egale huid, zonder een dikke laag foundation?

Ooit al eens gehoord van airbrush? Het is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van make-up! Hierbij wordt de make-up met behulp van een airbrush heel dun aangebracht op de huid. Zelfs zó dun, dat het voelt en lijkt alsof je niet eens make-up draagt!

Doordat de vloeibare make-up wordt gesprayd, in plaats van gesmeerd, komt deze super egaal terecht op je gezicht! Bye, bye Photoshop!

 De voordelen van airbrush make-up als bruidsvisagie

  • Geschikt voor alle huidtypes 
  • Bedekt acne en andere huidafwijkingen 
  • Perfect voor HD-fotografie en videografie 
  • Zonder parabenen, siliconen, olie 
  • Hypoallergeen 
  • Sluit de poriën niet af 
  • Waterproof en veegvast, waardoor het de gehele dag blijft zitten 
  • ’s Avonds gemakkelijk te verwijderen 

Copyright © 2024 Beauty Sensation | Privacyverklaring