Bruidskapsel

Bruidskapsel
Uniek, bijzonder én vooral helemaal jij!

Bruidskapsel op maat – Uniek, bijzonder én vooral helemaal jij!

Steil, slag, of krullen? Kort, halflang, of lang? Eén ding mag zeker zijn: iedere bruid heeft ander haar en daarnaast ook eigen wensen. Dat lijkt misschien heel ingewikkeld, maar niets is minder waar: door goed te kijken en aandachtig te luisteren, creëer ik een bruidskapsel op maat bij iedere bruid!

Het kan zijn dat je van jongs af aan al droomt van een bepaald bruidskapsel. Maar, het kan net zo goed zijn dat je tot op de dag van vandaag eigenlijk nog geen idee hebt van wat voor een bruidskapsel je precies zou willen. In beide gevallen kun je als aanstaande bruid bij mij terecht!

 

Gedurende de proefsessie nemen we uitgebreid de tijd om te kijken naar welk bruidskapsel past bij jou en jouw persoonlijkheid

 

Heel belangrijk is dat jouw uiteindelijke bruidskapsel past bij jouw haartype en gezichtsvorm. Maar, misschien nog wel veel belangrijker is dat er een grote, brede glimlach op je gezicht verschijnt wanneer je in de spiegel kijkt. Jij bent tenslotte degene die de gehele dag in de spotlights staat!

Heb jij prachtig lang haar? Dan mag je dat natúúrlijk showen op de meest romantische dag uit jullie leven! Wat dacht je dan bijvoorbeeld van een half opgestoken bruidskapsel? Als je het mij vraagt een fantastische keus!

 

Geen dik en/of lang haar? Met behulp van clip-in extensions of extra vulling zorgen we tóch voor het gewenste bruidskapsel dat de hele dag blijft zitten!

Copyright © 2024 Beauty Sensation | Privacyverklaring