Over mij

Over mij

Ken je dat? Als klein meisje word je door je ouders meegenomen naar dingen die zij leuk vinden en waarvan ze er onbewust van uitgaan dat jij dat dan ook helemaal het einde vindt. Jij gaat mee met hen, natuurlijk ga je mee! Maar, stiekem zou je op dat moment liever heel andere dingen doen… In mijn geval stapte ik samen met mijn ouders vaak in de auto richting zakelijke uitstapjes in de bloemen- en plantenwereld. Toch, wanneer ik zelf had mogen kiezen, had ik mijzelf veel liever omringd met mijn kap- en make-up poppen. Urenlang haren borstelen, lokken opsteken en op zoek naar oogschaduw die het best matchte bij de kleur ogen van mijn ‘klantjes’- al van jongs af aan heb ik geweten dat, dát is wat ik de rest van mijn leven wil doen!

Ik ben Alette de Heij, geboren in Rotterdam en voor de liefde verhuisd naar Friesland. Na de middelbare school was ik te vinden op de Kappersschool in Leiden, waarna ik ben gaan werken in een professionele kapsalon. Vervolgens heb ik mij in 2009 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en inmiddels ben ik ook al elf jaar moeder. Daarnaast mag je mij gerust wakker maken voor een goede Latte Macchiato én doe ik mijn uiterste best om iedere week twee (!) keer te sporten.

 

“Als kapster werd ik vaak gevraagd om bruidskapsels te verzorgen. Omdat ik het zó jammer vond dat ik het totaalplaatje niet kon aanbieden, ben ik toen een visagie vakopleiding gaan volgen!”

 

Inmiddels heb ik ruim 5 jaar gewerkt bij Balmain Hair waar ik trainingen gaf in het plaatsen van hairextensions én ben ik sinds 2006 als bruidsstyliste dus in staat om de make-up én het kapsel voor een bruid te verzorgen. De afgelopen jaren hebben mij geleerd dat ik heel blij word van het mooi maken van mensen (en dan natuurlijk bruiden in het speciaal)! Ik ontmoet vrouwen op één van de meest gelukkige momenten in hun leven en dat geeft mij ontzettend veel positieve energie. Ik vind het een grote eer om mijn steentje bij te mogen dragen aan zo’n belangrijke dag.

Zelf hou ik van natuurlijke bruidsmake-up en romantische kapsels, maar ben telkens weer heel benieuwd naar de wensen van de vrouw die tegenover mij zit. Luisteren kan ik dan ook goed en sta te popelen om na jouw verhaal aan de slag te gaan met o.a. airbrush make-up en/of hairextensions. Op subtiele wijze benadrukken we de mooiste kenmerken van jouw gezicht zal je op jullie trouwdag stralen als nooit tevoren!

 

“Door mijn specialisatie in bruidsstyling ben ik altijd up to date met de laatste trends, werk ik alleen met hoogwaardige producten én hoef jij je dus geen zorgen te maken over je looks!”

Copyright © 2024 Beauty Sensation | Privacyverklaring